Tankar och sånt

Tankar och sånt

The Thrillseekers 20/3

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-03-31 22:55:15
Torsdagen den 20e Mars var jag och mina vänner och såg The Thrillseekers spela. Av en ren tillfällighet inträffade spelningen på min födelsedag, som var den 21e (eftersom han började spela efter midnatt)

Det började med att jag jobbade en vanlig dag, slutade dock några timmar tidigare eftersom jag ville komma iväg i god tid. Hade tagit med mig 5st Smirnoff Ice-burkar i en snygg kylväska som jag fick när vi åkte till Finland sist.

Åkte direkt hem till Kambiz efter jobbet, hade lite otur på vägen dit eftersom jag missade t-banan i fruängen och bussen vid slussen så jag blev totalt 40 minuter sen.

När jag kom dit var asmånga där, bland annat Julle, Selma, Jonas, Patric å massa andra djur av olika slag ;)

Kom igång med festandet rätt bra, mina Smirnoff Ice tog slut rätt fort och det blev några groggar på det. Fick skön musik spelad av Jonas och Patrik samt Kambiz.

När vi kom till festen så fick alla stå i kö. Lyckades köpa Cecilias biljett av Alex så jag kunde spara några kronor istället för att betala typ 240 eller 260 i dörren.
Fick folket i kön att sjunga "ja, må han leva" för mig :)

När jag kom in så träffade jag på Staffan, en av arrangörerna. När jag berättade att jag fyllde år så bjöd han på en stadig drink! Fan, va najs!

The Thrillseekers spelade asskön musik hela kvällen kvällen och det var asmycket folk. I helhet var kvällen aslyckad. Skulle egentligen följt med på efterfest men Pierre hade fixat skjuts hem så vi tog bilen och åkte via McDonalds och tog nåt litet att äta.

Var hemma vid 4-tiden på morgonen och passade på att sova ut. Det var trots allt min födelsedag och min lediga dag... :)

  • Kommentarer(0)