Tankar och sånt

Tankar och sånt

Badkar eller inte?

PlanerSkapad av megabass 2007-10-14 21:14:49
Var förbi min lägenhet och tog lite mått förut, mest för att man ska kunna planera lite innan man flyttat in men även för att visa upp lägenheten för Lotta som var intresserad av att se den.

Tänkte man skulle fått in en snygg klädhängare i hallen som jag sett på Mio-möbler men det finns ett element precis där jag tänkte sätta den så jag får hitta nån annan klädhängare.

Jag mätte även köket och utrymmet där jag tänkte sätta diskmaskin men det var för smalt för en vanligt diskmaskin så jag får nog satsa på en smalare eller en liten bänkdiskmaskin. Annars är köket rätt stort, har mer än 2,10 mellan bänkskivorna så jag får plats med ett rätt stort matbord. Har hittat ett på IKEA och ett på MIO men det på MIO är snyggare (och dyrare), får se vad det blir i slutändan.

Vardagsrummet var bredare än vad jag räknat med så platsen för tvn på väggen är precis lagom, runt 3,70. Får se hur kag placerar soffan däremot.

Tror fortfarande jag kommer sätta sängen längst in med min EXPEDIT-hylla bredvid för att skärma av sängen. Jag bor trots allt på nedre botten med insyn... kan vara skönt att ha lite privatliv smiley

Som det ser ut nu så behåller jag klädkammaren som den är, hade funderingar om ett datorrum men det får isåfall bli i framtiden. Behöver trots allt förvaringen.

Det roligaste var ändå att mitt badrum är 1.60 brett och att jag får plats med ett badkar. I dagsläget finns en duschhörna men den tänkte jag ändå ta bort och ersätta med ett vanligt duschdraperi. Pratade med Morsan som gärna ville haft min duschhörna, frågan är bara hur de ska få hem den?

Vi får se, fortfarande en stund kvar tills jag flyttar in. Det verkar dock som om jag får hit mina grejjer från Göteborg den 25e eller 26e då lillebror och hans familj kommer och besöker Magnus nya barn.

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post8