Tankar och sånt

Tankar och sånt

Middag i Djursholm

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2007-10-14 21:03:00
För några dagar sedan så ringde Markus och bjöd in mig (och några andra) till middag i hans föräldrars hus i Djursholm.

Igår på morgonen så kände jag inte för att gå, mest för att det låg långt bort och för att det var ruskigt kallt ute. Men tillslut så bestämde jag iaf mig för att åka.

Vi hade bestämt att alla skulle samlas vid roslagsbanan vid 19.00 då tåget gick 19.05.
Jag var framme först men hittade inte till tåget så när jag äntligen fick förklarat för mig hur jag skulle ta mig så missade jag tåget. Som tur var så gick ett tåg 3 minuter senare som jag hann med.

Väl framme fick vi gå i kanske 10 minuter tills vi var framme vid deras hus. Det var ett rätt stort hus och familjen hade kanske bott där i 10 år och gjort omfattande renoveringar så allt såg riktigt snyggt ut.

Väl där var även Bea och Rille på plats samt Magdas kusin Frida. Markus och Magda bjöd på bål samt lite tilltugg medans de förberedde maten.

Maten de förberett var ett recept Markus hittat på helgen innan och bjudit lite andra kompisar på och det var succé. Det han tillagade var kyckling i lergryta fylld med "överraskning" samt en afrikansk kryddblandning med bl.a. kanel och utöver det så var det ca 5 DL matlagningsgrädde.

Under tiden maten lagades så sippade vi på bålet och satt och snackade. Sen fick Markus för sig att ta mig med ut till sitt garage där han byggt upp en musikstudio och vi satt och lyssnade på 2 låtar han påbörjat.

Musiken lät riktigt bra och det känndes som att låtarna har potential att bli något.
Hela hans setup såg riktigt bra ut. Blev lite smått avundsjuk men fick ändå inspiration att börja leka med musiken igen.

Maten var riktigt god och smakade inte så starkt som Markus trodde den skulle och blandningen med riset och gräddsåsen gjorde susen! Önskar bara att jag tog mig tid att göra sån mat. Kanske blir mer av den varan nu när jag snart har mitt eget.

Efter maten så bjöds vi på efterrätt bestående av Glass med krossade Maltersers och Dajmbitar, väldigt gott.

Var inte sugen på att dricka alkohol så jag drack vatten till maten.

Vi åkte hemåt vid 23.30-tiden och jag var hemma strax efter midnatt. Gick och lade mig rätt tidigt och vaknade 11.00 utvilad

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post7