Tankar och sånt

Tankar och sånt

Amsterdam

Bäst just nuSkapad av megabass 2008-07-03 22:25:56
Jag och Gisela kom fram till Amsterdam igår. När vi steg av planet så var det närmare 28 grader varmt men molnigt. Blog Image
Vi tog oss från flygplatsen med tåg så nära vårt hotell vi kunde komma. Fick gå typ 10 kvarter innan vi var framme och då började det småregna. När vi väl kommit fram till hotellet så ösregnade det och åskade.

Vi bestämde oss senare när vädret lugnat ner sig att gå in till de mer centrala delarna och äta mat. Det blev en rätt bra promenad och tillslut hamnade vi på ett stort torg där det var fullt med ätande och drickande människor.

Satte oss ner och inväntade service och samtidigt kollade vi runt och såg massa intressanta människor. Bland annat var det 3 gatumusikanter som ville ha betalt för att de spelade de mest inerverande låtarna de kom på.

Blog Image
Under tiden vi åt så såg vi ett antal stenade människor som kom ut från coffeshopsen i närheten. Rätt skrämmande att så många människor, främst ungdommar, i holland håller på med sånt, ännu mer skrämmande är alla turister som åker dit för att bli höga.

Efter maten tog vi en promenad tillbaks till hotellet, vi hade rätt bråttom eftersom Gisela ville höra på en radioshow på internet som började 18.00 och stressade fram genom stan. Vi hann trots att vi gick något vilse. Hon hade gjort en voiceover till radioprogrammet och vi väntade med spänning på att höra henne och det gjorde vi till slut.

Slappade sen framför tvn å läste sen bok innan vi lade oss.
Sov rätt kasst eftersom sängarna är stenhårda men fick iaf några timmars sömn.


  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post32