Tankar och sånt

Tankar och sånt

Grym helg!!

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-07-01 00:46:01
I fredags åkte jag och 4 vänner för att festa i Västerås. Kambiz och Cris skulle spela på ett event som hette Mango Beach Party, se www.mango.nu för mer info.

Resan upp var rätt lugn. När vi väl kom fram så var Cris som vi skulle bo hos inte hemma ännu utan var på väg dit från Linköping. Medans vi väntade så åkte vi och åt mat. Efter maten åkte vi tillbaks och han var fortfarande inte hemma så vi ringde. Då hade de åkt helt åt helvete och skulle bli väldigt sena.

Det komiska är att Cris skulle spela uppvärmningsset på festen!! Han var över en halvtimma sen till sin egen spelning!!

När vi kom dit var det rätt lite folk men eftersom kvällen gick blev det rätt bra ös. Kambiz set var helt magnifikt och DJ Anneli spelade helgrymt. Jag filmade merparten av Kambiz set och hoppas att det blev bra.

Fram emot kvällen så började det ösregna och när festen var slut så fick alla ta sig hemåt i regnet. Blev ett stopp förbi gyllene måsen innan vi kom till vår sovplats. Där hade vi en nykter efterfest och somnade tillslut.

På eftermiddagen så åkte vi in till västerås centrum för att käka mat med alla andra vännerna som var där på besök och sedan begav vi oss hemåt.

Var hemma vid 6-tiden och ringde då Jess för att bestämma vart vi skulle mötas. Tanken var att sitta utanför Thåström/Kent-konserten vid Zinkensdamms fotbollsplan men Jess kom supersent och då hade konserten börjat sedan länge. Hade med mig en flaska bubbel som jag och hon delade innan vi gick på hennes flaska bubbel.

Träffade senare upp 2 bekanta till henne utanför konserten. En stack hemåt å den andra + sällskap skulle på efterfesten på Marie Laveau. När vi kom till efterfesten så var den på nedervåningen men vi hade ingen inbjudan så vi stannade på övervåningen å pratade.

Vi bestämde oss för att gå till nåt ställe för att dansa och begav oss mot GK. På vägen snubblade vi in på nåt ställe vid Mariatorget och tog en drink.

När vi kom till GK så stötte vi på Joel, Selma och Amar som var på övervåningen.
Jag och Jess tog en sväng förbi bottenvåningen där det var mer folk och till viss del bättre musik. Det enda tråkiga med GK är att de kan spela nån bra danslåt, tom trancelåtar å sen döda dem för att spela nån dålig RnB-låt.

Efter GK gick vi å käkade på Kebabkungen och sedan stack jag hemåt.

Sov rätt länge på söndagen och åkte sedan in till Mediamarkt för att köpa en ny mobiltelefon. Där stötte jag på Patric och Helén som var ute för att kolla på en ny TV till Patric som flyttar in i en ny lägenhet nästa helg. Han fick lite tips av mig å sen gick vi å kollade på mobilen jag precis köpt.

Han bestämde sig för at köpa en likadan men ville göra en s.k. portering av sitt gamlan nummer och det tog för lång tid så vi bestämde för att åka tillbaks på måndagen.

När jag kom hem så lekte jag med mobilen och försökte få ihop lite folk till Thaibåten. Stack dit vid halv 9 och satt där ensam tills Mico dök upp. Vi drack lite drinkar å snackade lite. En stund senare dök även Kambiz och Tatsumi upp och skålade med oss.

Det blev en rätt tidig kväll och vi stack åt varsitt håll runt tolv. Skönt slut på en trevlig helg!!

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post28