Tankar och sånt

Tankar och sånt

Midsommarhelg utanför Göteborg

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-06-24 14:13:50
Jag och 7 andra hade bestämt att fira midsommar tillsammans. Gisela hade fått låna sin mammas sommarstuga i Gäddhult utanför Göteborg så vi begav oss iväg på roadtrip till västkusten.

Fredrik hade hyrt en stor röd Toyota där vi alla fick plats, däremot var han något sen så vi kom först iväg ifrån stockholm vid 4-tiden. De flesta var inställda på att åka redan vid 12-tiden så det var lite sura miner.

Jag och Maria träffades snabbt hemma hos Gisela men stack sen iväg och åt på caféet precis där Adde bor. Passade på att beställa en Lasagne medans hon åt någon varm macka. Fredrik kom och hämtade upp oss med bilen och vi lastade in allt bagage.

När vi kom ner till Göteborg så passade vi på att handla bredvid mitt gamla jobb i Focus-huset nära liseberg. Vi var framme runt 22.00 å då var de flesta andra mataffärer stängda men Mega stängde 23.00.

När vi kom fram så var det mer eller mindre läggdags för allihop. Några började grilla korv men jag tyckte det var lite sent för att äta så jag gick och lade mig.

På midsommarafton så startade vi med en rejäl frukost. Tjejerna åkte sedan å handlade sånt vi missat medans vi killar dukade fram sillfrukosten, eller sillbrunchen eftersom vi åt rätt sent.

Sedan gick vi på en liten promenad där Maria plockade lite blommor och Fredrik tog foton. Var skönt att komma ut en stund.

Vi åt grillspett efter 00.00, var riktigt smarrigt. Gisela hade redan gått och lagt sig eftersom hon knappt fått nån sömn natten innan.

Midsommardagen började med en rejäl frukost/brunch och avslutades med fisk-grillspett som var riktigt goda. Där emellan umgicks vi mest, spelade lite spel och drack lite alkohol.

Söndagen var Liseberg-dag för de flesta. Vi åkte in rätt tidigt för att vara där när de öppnade. Istället för att gå till liseberg i regnet så passade jag på att träffa familjen.

Åkte först hem till min lägenhet som min lillasyster hyr av mig och träffade henne. Blev senare hämtad av lillebror med sin familj och åkte iväg för att käka frukost på Subway. Jag hade redan ätit så jag satt mest å pratade med dem medans de åt.

Efteråt skulle de åka å handla å jag passade på att bli hämtad av mina föräldrar och åkte hem till dem. Vi satt å pratade mest, spelade lite mulle och allmänt slappade. Vi beställde lite pizza och kollade på nån tv-serie de följde.

Åkte sen ner på avenyn där jag mötte upp med de andra för lite kvällsmat på Joe Farellys. Vi passade på att möta upp Mattias som var med på lucia-kryssningen.
Under middagen bestämde vi oss för att åka hem samma kväll. På så sätt slapp vi stressa på morgonen efter. Vår bil var bokad av någon annan från klockan 4 dagen efter och istället för att stressköra för att hinna så åkte vi upp mitt i natten.

Kunde knappt sova under resan utan höll mig vaken. Det regnade i ett från Göteborg upp till Stockholm. Vi såg även några blixtar på vägen.

Vi var framme hos mig runt 04.30 på morgonen. Kom i säng en kvart senare och sov som en stock ;)

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post24