Tankar och sånt

Tankar och sånt

Fest, fest å åter fest!

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-06-18 21:31:24
Nu har jag missat att skriva igen... och igen... och åter igen.
Så dax för en snabb update:

* J&T vs Ambition på KAOS 7e Juni
* Grodan presents J&T 14e Juni

Så om vi börjar från början med J&T vs Ambition:

Chris Lac hade anordnat en fest på KAOS inne i stan där Johan & Tatsumi skulle spela på övervåningen medans Kambiz, Nick och Amin spelade på undervåningen.

Vi började med en förfest vid humlegården som Jess styrt upp. Jag och Jess kom dit vid 7-tiden och dukade upp med lite snacks och sånt som hon fixat. Däremot hade hon glömt kassen med alkohol innanför dörren. SHIT SHIT SHIT tänkte jag och ringde runt. Det visade sig att Patric precis var på väg ut genom dörren och jag fick honom att fixa fram en flaska Stoli (som jag lånade men inte ersatt)

Så småningom började det dyka upp lite folk. Patric å Helen kom först, sedan även Joel med tjejkompis å lite senare även Nick. Vi satt å snackade och blandade lite groggar på det vi hade och tillslut blev man lite salongsberusad.

Lite senare smög vi bort mot klubben som var lite småtom eftersom det fortfarande var rätt tidigt men efter en stund var det rätt mycket folk.

Det var asvarmt på nedervåningen och det var riktigt ösig musik oxå vilket gjorde att man härdade ut men man var tvungen att gå ut å få lite luft med jämna mellanrum.

Tatsumi å Johan spelade asskönt på övervåningen oxå där merparten av folket var.
I slutet av kvällen så var de flesta jag känner från kryssningarna på plats å folket var som galna!! Synd att jag var tvungen att dra hemåt men jag jobbade dagen efter.
Var för övrigt första gången på flera år som jag var tung i huvudet dagen efter.

Grodan presents J&T

Johan och Tatsumi hade varit med i en liten tävling som Grodan hade haft på sin hemsida/facebook där folk kunde rösta på vem som skulle få spela på deras sista kväll innan säsongsuppehållet. De flesta jag känner var inne å röstade på J&T och tillslut fick de spelningen.

Jag hade egentligen inte tänkt att gå eftersom jag lovat min jobbpolare Micke att gå på hans födelsedagsfest/åka till amerika-fest/midsommarfest/fotbollsfest.
Jobbade till 18, åkte sen direkt hem till Micke där folket redan var samlat inför Sverige - Spanien-matchen.

Hade tagit med mig en flaska Turkisk peppar-shot och en flaska Minttu som vi provsmakade i pausen. Turkisk peppar tog slut rätt snabbt eftersom jag fick igång alla på shotarna. Började tidigt känna mig lite smålullig å kom på att jag itne ätit nåt så jag stack iväg med Isaac för att köpa Pizza som jag sen snabbt åt upp. Kom tillbaks lagom till andra halvlek och fortsatte shotta lite men gick sedan över till att dricka cider. När matchen var slut så lämnade merparten av folket festen och de som var kvar satt å lyssnade på rap/rnb vilket jag inte ville höra.

SMSade sen med Jess som ville åka in till stan å gå på Grodan för att höra J&T och jag åkte in för att möta upp henne. De skulle spela 00.00 och jag var framme några minuter innan men fick reda på att de hade flyttat fram spelningen en timme.

Jess, jag och nån snubbe hon kände ställde oss i baren för att beställa nåt å dricka men det tog evigheter. När vi äntligen fått våra drinkar så gick vi ner på nedervåningen där det redan var fullt ös.

J&T gick på någon kvart senare och det var riktigt skön stämning. De spelade ett bra set med blandade låtar och det fullständigt kokade där nere, både av avsaknaden av kyla och den grymma musiken.

Stannade där nere tills deras spelning var slut och sen drog jag mig hemåt vid 2-tiden eftersom jag jobbade dagen efter. Hade fixat så jag började 12 så jag fick några timmars sömn.

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post23