Tankar och sånt

Tankar och sånt

Tiesto & Zatox @ Club Aqua

Är det fest eller?Skapad av megabass 2007-11-06 23:07:33
Den 31e så var jag hos mäklaren och gjorde klart hela lägenhetsköpet och för att fira detta så åkte jag och Pierre till Norrköping för att se Tiesto och Zatox spela.

Från början var det jag och Peder som skulle åka. Han var egentligen mer intresserad av att gå på Tiesto i Stockholm så när han äntligen fick tag på en biljett så hoppade han av men i gengäld så tog Pierre hans biljett och vi lånade hans bil och åkte på roadtrip!

För att fira så hade jag köpt en flaska äkta Champagne, en Moet, som vi tog med oss på bilfärden neråt. Vi stannade förbi Pierre och hämtade med oss hans bilstereo eftersom Peder hade haft inbrott i sin bil och nån hade snott stereon.

Resan ner tog 1 timme och 20 minuter. När vi kom till Norrköping så skulle vi käka på Max men vi åkte in fel infart och hamnade på McDonalds istället.

Efter maten så åkte vi till Otten där spelningen skulle vara. Vi öppnade skumpan och satt å drack när resten av Stockholmsgänget kom förbi.

Vi stack in på stället strax efter 23.00 och hade precis missat Albins jump-spelning.
Vi gick till hårda golvet där Stonefield spelade och sen fick vi reda på att Tiesto skulle börja spela redan vid 23.30 så vi stack upp på det stora golvet.

Han startade med Kambiz favvolåt som jag inte minns vad den heter men den är riktigt skön. Vi stannade kvar på det stora golvet ett par låtar och stämningen var riktigt skön.

Under kvällen så gick vi mellan dansgolven en hel del för att få lite variation. Tyckte att det lilla golvet hade väldigt besvärlig ljusshow så jag fick ont i ögonen av ljuset.

Vi var på stora golvet när Tiesto avslutade med Adagio For Strings, golvet kokade och folk var helt galna. En riktigt bra avslutning på en fin kväll.

När vi sen var på väg hem så blev vi stoppade av en polis som trodde vi åkte mot enkelriktat men vi åkte bara ifrån parkeringen vi hade stått på. Men när vi var på väg hemåt så fastnade förar-rutan i nerfällt läge så vi fick åka in åp en stor parkering och försöka fixa det. Det gick tillslut och vi for hemåt.

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post15