Tankar och sånt

Tankar och sånt

Flytt

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2007-11-06 22:46:14
Nu är man äntligen inflyttad.

Fick mina grejjer hitkörda från Göteborg av min lillebror och hans familj den 26e oktober och flyttade in de saker jag hade här uppe den 28e oktober.

Min lillebror skulle ändå upp och titta på min storebrors nyfödda barn så vi passade på att boka envägssläp som vi hämtade i Bergsjön i Göteborg och lämnade här i Fruängen. Det gick väldigt fort att flytta in, kanske 20 minuter eller så. Fick hjälp av Pierre och Oscar.

Varför det gick så fort är för att jag inte har så mycket grejjer. Slängde massor av möbler och sånt förra flytten jag gjorde. Men det innebär oxå att jag måste köpa massor av saker, bland annat:

Ny soffa (den gamla är sönderriven av min lillasysters katt)
Soffbord (Gamla var väldigt litet)
Köksbord (Mitt förra var ett barbord och passar inte i nya lägenheten)
Köksstolar (De jag hade passade till barbordet)

Sen måste jag fixa nånting till hallen, den känns rätt naken idag.
Ska även fixa nåt form av datorbord i vardagsrummet, har en idé men vet inte om den är genomförbar.

Har sedan tidigare köpt nytt hemmabiosystem samt väggupphängning för tvn som inte har blivit monterat än. Förhoppningsvis hinner jag med det till helgen!

Alla frågar om när jag har inflyttningsfest men det är ju inget kul att bjuda in folk till en tom lägenhet. Det känns dock som jag har rätt bra koll på vad jag behöver och hur jag skall lösa det men tills dess får det se ut som det ser ut...

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post12