Tankar och sånt

Tankar och sånt

Trance Energy 2009

Fan va kul det ska bli!Skapad av megabass 2008-10-22 20:52:23
För några dagar sedan blev datumet för Trance Energy 2009 officiellt. Den 7e Mars går festen av stapeln. Dagen innan anordnar Luminosity events en förfest kallad Before The Energy. Denna fest var även i år men vi missade den, vi skall dock gå nästa år.

Gis har redan bokat flyg, vi åker med SAS till Shiphol den 6e och åker hem den 8e. Flygresan går på 1500, men då får vi även ta med baggage på max 20kg per resa.

Detta blir tredje året jag åker på denna festen. Första året var asgrymt, förra året var riktigt kul och jag hoppas att nästa år blir ännu bättre. Hoppas även att Peder & co åker med nu igen, ingen förfestar lika bra som honom smiley  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post43

Mango i Västerås

Fan va kul det ska bli!Skapad av megabass 2008-06-25 17:14:54
Nu på fredag åker jag och massor av andra kul folk till västerås för att festa! Ett stort event som heter Mango Beach Party anordnas och bl.a. Kambiz spelar!

Tror festen kan bli rätt galen, de har ett 700m2 partytält + lika mycket yta under bar himmel och 2 scener där det kommer spelas olika typer av musik.

Det jag ser mest fram emot är att träffa alla härliga människor samt se Kambiz och DJ Anneli spela.

En liten flyer angående festen:


Blog Image

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post26

Nybliven bostadsrättsägare!!

Fan va kul det ska bli!Skapad av megabass 2007-10-04 14:46:58
Var förbi mäklarens kontor och skrev på kontraktet imorse. Kändes otroligt befriande att äntligen ha en bostad här i Stockholm.

Jag frågade ägaren om jag kunde få låna nycklarna så att jag kunde visa upp lägenheten för mina föräldrar som besöker oss denna helgen och det gick bra.
Normalt sett får man nycklarna när allt är klart, i vårt fall den 31e Augusti men det var OK med nuvarande ägaren.

Ska försöka åka förbi och ta lite mått och sånt så jag kan börja planera hur jag vill ha det den dagen jag flyttar in.

Ska iväg strax till bo-mässan och se mig om efter mer inspiration och få idéer hur jag kan få min nya lägenhet att bli bättre. Får skriva mer nästa gång om jag hittade nåt kul!

FAN VA KUL DETTA SKA BLI!!

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post4