Tankar och sånt

Tankar och sånt

God jul & gott nytt år å allt det där...

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2009-01-08 15:39:46
Kanske dags att skriva här igen? Glömmer alltid av mig eller tänker att "det där kan jag göra senare". Annars har sista månaderna mest varit jobb, jobb å jobb.

Hann dock med både julfest, mondaybar-kryssning, julklappsbytarkväll, thaibåtsavslut, födelsedagsfest och julfirande samt nyårsfirande så december var inte bara jobb även om det mest kändes så.

Finns lite bilder här och där, ska dock lägga upp lite bilder här strax.

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post53

Thaibåten

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-07-14 11:35:14
Igår så var det dags för thaibåten igen. Båten är en skön oas för klubbare som vill softa på en söndag. Man kan sitta på deras sandstrand, lyssna på housemusik och dricka sköna drinkar.

Igår var vi ett rätt skönt gäng som var där. Tyvärr kunde inte alla som skulle komma vara där men det finns fler söndagar...

Lite bilder från gårdagen:


Blog Image
Andreas
Blog Image
FridaBlog Image
Kambiz och GiselaBlog Image
KatarinaBlog Image
Giselas syster och hennes pojkvänBlog Image
PatricBlog Image
MariaBlog Image
GiselaBlog Image
KambizBlog Image
Jonas och PatrickBlog Image
FredrikBlog Image

Utsikt från kajen.

Är rätt överraskad att bilderna blev så bra trots att de är tagna med mobilen. Blev däremot röda ögon. Mobilen har en funktion mot röda ögon men jag har inte provat den. Kanske nästa gång?

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post35

Luminosity

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-07-14 11:15:25
Har ju glömt posta bilderna från Luminosity-eventet förra lördagen så nu är det dax!!

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image
Eventet var skitgrymt, tog inte så många bilder. De blev rätt bra trots att alla bilder är tagna med min mobil. Ska försöka få upp fler av de videos jag spelade in med mobilen på youtube idag.

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post34

Bilder från Amsterdam och lite till :)

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-07-06 17:08:24
Skulle skrivit mer om vistelsen i amsterdam men internet var så jävla dyrt på hotellet + att det fuckade upp sig första kvällen.

Lite bilder:

Blog Image
Gisela prövar en hatt i nån second hand-affär
Blog Image
Giselas min säger allt... smileyBlog Image
Space Invaders invaderar husfasaden? Rätt cool iafBlog Image

Informationsskylt på vårt hotellrum!!Blog ImageLuke, I AM your father
Blog Image
Rejvarkläder? Hmmm...Blog Image
Typisk holländsk kanal. Fanns gott om dem. Kolla även in alla cyklarBlog Image
Hippiebussen stod parkerad utanför vårt hotell. Var hotellet verkligen 5-stjärnigt?Blog Image
Korvstånd med mr Korv. Bajs Korv?Blog Image
Martijn, Gisela och jag på Bloomingdale nere vid havetBlog Image
Bloomingdale sett från stranden
Blog Image
Gisela och Martijn på strandenBlog Image
SolnedgångenBlog Image
Strandklubb som vi hittade. Lite småmysigtBlog Image
Konstverk på strandklubben? Konstigt var det iafBlog Image
Rätt mycket folk var det iaf.Ska ladda upp lite bilder från Luminosity-festen senare ikväll eller imorgon. Har även några filmklipp som ska upp på youtube senare.

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post33

Grym helg!!

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-07-01 00:46:01
I fredags åkte jag och 4 vänner för att festa i Västerås. Kambiz och Cris skulle spela på ett event som hette Mango Beach Party, se www.mango.nu för mer info.

Resan upp var rätt lugn. När vi väl kom fram så var Cris som vi skulle bo hos inte hemma ännu utan var på väg dit från Linköping. Medans vi väntade så åkte vi och åt mat. Efter maten åkte vi tillbaks och han var fortfarande inte hemma så vi ringde. Då hade de åkt helt åt helvete och skulle bli väldigt sena.

Det komiska är att Cris skulle spela uppvärmningsset på festen!! Han var över en halvtimma sen till sin egen spelning!!

När vi kom dit var det rätt lite folk men eftersom kvällen gick blev det rätt bra ös. Kambiz set var helt magnifikt och DJ Anneli spelade helgrymt. Jag filmade merparten av Kambiz set och hoppas att det blev bra.

Fram emot kvällen så började det ösregna och när festen var slut så fick alla ta sig hemåt i regnet. Blev ett stopp förbi gyllene måsen innan vi kom till vår sovplats. Där hade vi en nykter efterfest och somnade tillslut.

På eftermiddagen så åkte vi in till västerås centrum för att käka mat med alla andra vännerna som var där på besök och sedan begav vi oss hemåt.

Var hemma vid 6-tiden och ringde då Jess för att bestämma vart vi skulle mötas. Tanken var att sitta utanför Thåström/Kent-konserten vid Zinkensdamms fotbollsplan men Jess kom supersent och då hade konserten börjat sedan länge. Hade med mig en flaska bubbel som jag och hon delade innan vi gick på hennes flaska bubbel.

Träffade senare upp 2 bekanta till henne utanför konserten. En stack hemåt å den andra + sällskap skulle på efterfesten på Marie Laveau. När vi kom till efterfesten så var den på nedervåningen men vi hade ingen inbjudan så vi stannade på övervåningen å pratade.

Vi bestämde oss för att gå till nåt ställe för att dansa och begav oss mot GK. På vägen snubblade vi in på nåt ställe vid Mariatorget och tog en drink.

När vi kom till GK så stötte vi på Joel, Selma och Amar som var på övervåningen.
Jag och Jess tog en sväng förbi bottenvåningen där det var mer folk och till viss del bättre musik. Det enda tråkiga med GK är att de kan spela nån bra danslåt, tom trancelåtar å sen döda dem för att spela nån dålig RnB-låt.

Efter GK gick vi å käkade på Kebabkungen och sedan stack jag hemåt.

Sov rätt länge på söndagen och åkte sedan in till Mediamarkt för att köpa en ny mobiltelefon. Där stötte jag på Patric och Helén som var ute för att kolla på en ny TV till Patric som flyttar in i en ny lägenhet nästa helg. Han fick lite tips av mig å sen gick vi å kollade på mobilen jag precis köpt.

Han bestämde sig för at köpa en likadan men ville göra en s.k. portering av sitt gamlan nummer och det tog för lång tid så vi bestämde för att åka tillbaks på måndagen.

När jag kom hem så lekte jag med mobilen och försökte få ihop lite folk till Thaibåten. Stack dit vid halv 9 och satt där ensam tills Mico dök upp. Vi drack lite drinkar å snackade lite. En stund senare dök även Kambiz och Tatsumi upp och skålade med oss.

Det blev en rätt tidig kväll och vi stack åt varsitt håll runt tolv. Skönt slut på en trevlig helg!!

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post28

Midsommarhelg utanför Göteborg

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-06-24 14:13:50
Jag och 7 andra hade bestämt att fira midsommar tillsammans. Gisela hade fått låna sin mammas sommarstuga i Gäddhult utanför Göteborg så vi begav oss iväg på roadtrip till västkusten.

Fredrik hade hyrt en stor röd Toyota där vi alla fick plats, däremot var han något sen så vi kom först iväg ifrån stockholm vid 4-tiden. De flesta var inställda på att åka redan vid 12-tiden så det var lite sura miner.

Jag och Maria träffades snabbt hemma hos Gisela men stack sen iväg och åt på caféet precis där Adde bor. Passade på att beställa en Lasagne medans hon åt någon varm macka. Fredrik kom och hämtade upp oss med bilen och vi lastade in allt bagage.

När vi kom ner till Göteborg så passade vi på att handla bredvid mitt gamla jobb i Focus-huset nära liseberg. Vi var framme runt 22.00 å då var de flesta andra mataffärer stängda men Mega stängde 23.00.

När vi kom fram så var det mer eller mindre läggdags för allihop. Några började grilla korv men jag tyckte det var lite sent för att äta så jag gick och lade mig.

På midsommarafton så startade vi med en rejäl frukost. Tjejerna åkte sedan å handlade sånt vi missat medans vi killar dukade fram sillfrukosten, eller sillbrunchen eftersom vi åt rätt sent.

Sedan gick vi på en liten promenad där Maria plockade lite blommor och Fredrik tog foton. Var skönt att komma ut en stund.

Vi åt grillspett efter 00.00, var riktigt smarrigt. Gisela hade redan gått och lagt sig eftersom hon knappt fått nån sömn natten innan.

Midsommardagen började med en rejäl frukost/brunch och avslutades med fisk-grillspett som var riktigt goda. Där emellan umgicks vi mest, spelade lite spel och drack lite alkohol.

Söndagen var Liseberg-dag för de flesta. Vi åkte in rätt tidigt för att vara där när de öppnade. Istället för att gå till liseberg i regnet så passade jag på att träffa familjen.

Åkte först hem till min lägenhet som min lillasyster hyr av mig och träffade henne. Blev senare hämtad av lillebror med sin familj och åkte iväg för att käka frukost på Subway. Jag hade redan ätit så jag satt mest å pratade med dem medans de åt.

Efteråt skulle de åka å handla å jag passade på att bli hämtad av mina föräldrar och åkte hem till dem. Vi satt å pratade mest, spelade lite mulle och allmänt slappade. Vi beställde lite pizza och kollade på nån tv-serie de följde.

Åkte sen ner på avenyn där jag mötte upp med de andra för lite kvällsmat på Joe Farellys. Vi passade på att möta upp Mattias som var med på lucia-kryssningen.
Under middagen bestämde vi oss för att åka hem samma kväll. På så sätt slapp vi stressa på morgonen efter. Vår bil var bokad av någon annan från klockan 4 dagen efter och istället för att stressköra för att hinna så åkte vi upp mitt i natten.

Kunde knappt sova under resan utan höll mig vaken. Det regnade i ett från Göteborg upp till Stockholm. Vi såg även några blixtar på vägen.

Vi var framme hos mig runt 04.30 på morgonen. Kom i säng en kvart senare och sov som en stock ;)

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post24

Fest, fest å åter fest!

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-06-18 21:31:24
Nu har jag missat att skriva igen... och igen... och åter igen.
Så dax för en snabb update:

* J&T vs Ambition på KAOS 7e Juni
* Grodan presents J&T 14e Juni

Så om vi börjar från början med J&T vs Ambition:

Chris Lac hade anordnat en fest på KAOS inne i stan där Johan & Tatsumi skulle spela på övervåningen medans Kambiz, Nick och Amin spelade på undervåningen.

Vi började med en förfest vid humlegården som Jess styrt upp. Jag och Jess kom dit vid 7-tiden och dukade upp med lite snacks och sånt som hon fixat. Däremot hade hon glömt kassen med alkohol innanför dörren. SHIT SHIT SHIT tänkte jag och ringde runt. Det visade sig att Patric precis var på väg ut genom dörren och jag fick honom att fixa fram en flaska Stoli (som jag lånade men inte ersatt)

Så småningom började det dyka upp lite folk. Patric å Helen kom först, sedan även Joel med tjejkompis å lite senare även Nick. Vi satt å snackade och blandade lite groggar på det vi hade och tillslut blev man lite salongsberusad.

Lite senare smög vi bort mot klubben som var lite småtom eftersom det fortfarande var rätt tidigt men efter en stund var det rätt mycket folk.

Det var asvarmt på nedervåningen och det var riktigt ösig musik oxå vilket gjorde att man härdade ut men man var tvungen att gå ut å få lite luft med jämna mellanrum.

Tatsumi å Johan spelade asskönt på övervåningen oxå där merparten av folket var.
I slutet av kvällen så var de flesta jag känner från kryssningarna på plats å folket var som galna!! Synd att jag var tvungen att dra hemåt men jag jobbade dagen efter.
Var för övrigt första gången på flera år som jag var tung i huvudet dagen efter.

Grodan presents J&T

Johan och Tatsumi hade varit med i en liten tävling som Grodan hade haft på sin hemsida/facebook där folk kunde rösta på vem som skulle få spela på deras sista kväll innan säsongsuppehållet. De flesta jag känner var inne å röstade på J&T och tillslut fick de spelningen.

Jag hade egentligen inte tänkt att gå eftersom jag lovat min jobbpolare Micke att gå på hans födelsedagsfest/åka till amerika-fest/midsommarfest/fotbollsfest.
Jobbade till 18, åkte sen direkt hem till Micke där folket redan var samlat inför Sverige - Spanien-matchen.

Hade tagit med mig en flaska Turkisk peppar-shot och en flaska Minttu som vi provsmakade i pausen. Turkisk peppar tog slut rätt snabbt eftersom jag fick igång alla på shotarna. Började tidigt känna mig lite smålullig å kom på att jag itne ätit nåt så jag stack iväg med Isaac för att köpa Pizza som jag sen snabbt åt upp. Kom tillbaks lagom till andra halvlek och fortsatte shotta lite men gick sedan över till att dricka cider. När matchen var slut så lämnade merparten av folket festen och de som var kvar satt å lyssnade på rap/rnb vilket jag inte ville höra.

SMSade sen med Jess som ville åka in till stan å gå på Grodan för att höra J&T och jag åkte in för att möta upp henne. De skulle spela 00.00 och jag var framme några minuter innan men fick reda på att de hade flyttat fram spelningen en timme.

Jess, jag och nån snubbe hon kände ställde oss i baren för att beställa nåt å dricka men det tog evigheter. När vi äntligen fått våra drinkar så gick vi ner på nedervåningen där det redan var fullt ös.

J&T gick på någon kvart senare och det var riktigt skön stämning. De spelade ett bra set med blandade låtar och det fullständigt kokade där nere, både av avsaknaden av kyla och den grymma musiken.

Stannade där nere tills deras spelning var slut och sen drog jag mig hemåt vid 2-tiden eftersom jag jobbade dagen efter. Hade fixat så jag började 12 så jag fick några timmars sömn.

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post23

Kryssning!!

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-06-01 17:07:21
Denna helgen var det dags för tranceckryssning igen!! 14 eller 15e kryssen för min del, minnet är bra men kort. Missade förra kryssningen pga olika anledningar (mest ekonomiska) så jag var rätt laddad inför denna!

Har precis vilat ut några timmar efter kryssen.

Var det kul?

SJÄLVKLART!! ;) ;)
Träffade på massor av gamla vänner och även några nya. Klarade mig ifrån att däcka, som jag gjorde förra black and white-kryssen. Soldäck ägde som vanligt, även om det var kallare i år än förra året. Så hur sammanfattar man kryssen?

STÄMNINGEN: 5/5
FOLKET: 4/5
MATEN: 3/5
MUSIKEN 5/5

Största överraskningen: Polysexual-golvet! Gillade det som Lisa Lashes spelade + tjejen som spelade innan henne (som jag inte minns namnet på). Missade dock BK

Annars var finnarna, dj shah och soldäck det bästa. Var förvisso uppe en stund på Hardstyle-golvet och dansade oxå men det är verkligen inte min kopp té.

Ska eventuellt till thaibåten ikväll och chilla på deras sandstrand, beror på vilka som kommer. Vi kanske ses ;)

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post22

The Thrillseekers 20/3

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2008-03-31 22:55:15
Torsdagen den 20e Mars var jag och mina vänner och såg The Thrillseekers spela. Av en ren tillfällighet inträffade spelningen på min födelsedag, som var den 21e (eftersom han började spela efter midnatt)

Det började med att jag jobbade en vanlig dag, slutade dock några timmar tidigare eftersom jag ville komma iväg i god tid. Hade tagit med mig 5st Smirnoff Ice-burkar i en snygg kylväska som jag fick när vi åkte till Finland sist.

Åkte direkt hem till Kambiz efter jobbet, hade lite otur på vägen dit eftersom jag missade t-banan i fruängen och bussen vid slussen så jag blev totalt 40 minuter sen.

När jag kom dit var asmånga där, bland annat Julle, Selma, Jonas, Patric å massa andra djur av olika slag ;)

Kom igång med festandet rätt bra, mina Smirnoff Ice tog slut rätt fort och det blev några groggar på det. Fick skön musik spelad av Jonas och Patrik samt Kambiz.

När vi kom till festen så fick alla stå i kö. Lyckades köpa Cecilias biljett av Alex så jag kunde spara några kronor istället för att betala typ 240 eller 260 i dörren.
Fick folket i kön att sjunga "ja, må han leva" för mig :)

När jag kom in så träffade jag på Staffan, en av arrangörerna. När jag berättade att jag fyllde år så bjöd han på en stadig drink! Fan, va najs!

The Thrillseekers spelade asskön musik hela kvällen kvällen och det var asmycket folk. I helhet var kvällen aslyckad. Skulle egentligen följt med på efterfest men Pierre hade fixat skjuts hem så vi tog bilen och åkte via McDonalds och tog nåt litet att äta.

Var hemma vid 4-tiden på morgonen och passade på att sova ut. Det var trots allt min födelsedag och min lediga dag... :)

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post19

Nu har jag glömt skriva igen

Nåt kul som händeSkapad av megabass 2007-11-28 15:11:19
Fan, jag glömmer av min blogg.

Har snart gått en månad sen jag skrev nåt vettigt sist. Så, har det hänt nåt?
Tja...

* Min lägenhet börjar bli bebolig, saknar bara en fungerande kyl/frys
* Går bra på jobbet, har jobbat rätt mycket sista tiden dock.
* Var på julmiddag med jobbet nu i helgen. Rätt kul å hyfsad mat.

Sen har det säkert hänt 100 andra grejjer som hänt men jag orkar inte skriva om det nu.

Ska försöka bättra mig med skrivandet i fortsättningen, har inte haft nån inspiration sista tiden.

Men...

SNART ÄR DET KRYSSNING!! Bara 15 dagar kvar ;)

  • Kommentarer(0)//www.megabass.se/#post16
Nästa »